Båtveckan

ONSDAG:
Bästa förfesten på hela sommaren! Martina stod som värd för denna underbara kväll på hennes altan. Därefter blev det neråt stan, och så småningom öltältet  efter ett litet tag. Där vara alla splittrade och borttappade, så blev en väldans letande efter alla.
 


FREDAG: Denna kväll stod Jacob för förfest, med hans syster och ett glatt tjejgäng. Där dök även två glassgubbar upp på tomten och höll oss sällskap:) Sedan neråt öltältet igen där världens bästa band spelade! Dom var så bra! Det blev en sådan där dans på dansgolvet dansa-varandra-på-fötterna och vare man sig ville eller inte gunga man med. Bästa kvällen, bortsätt från att jag inte kom med 00.38 bussen som var knökfull. Som tur var hade man mamma där som inte heller kom med, och det blev taxi hem med hennes tjejgäng när ingen extrabuss kom, som busschauffören hade sagt.




LÖRDAG: Förfest på klipporna med solnedgången! Underbar syn, underbara vänner. Åter igen neråt öltältet, där inte ett lika bra band spela denna kväll, inte heller alla folk som sa att de skulle dit. En liten besvikelse där! Ett stort plus var att de satt in extrabussar denna gång, fast jag och Bina trängde oss i alla fall förbi hela kön med sura personer bakom oss. Fick se lite fyverkerier med innan det var dags för hemfärd.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0