Det finns då människor till allt

Satt hemma i köket och åt middag med min kära far ikväll, inte ofta det händer nu när jag flyttat ut på heltid. I alla fall hade vi ett väldigt skojigt samtalsämne!

Det är nämligen så att han jobbar med att köra lastbil inne i Uppsala. På ett ställe han åker till och lastar av är nämligen inte det dugligaste då ända sättet att ställa lastilen mot lastkajen genom att blockera hela vägen. Klart man måste ställa sig så om man ska kunna lasta av det, och klart är ju att man måste stå så tills man är klar. Då berättade pappa vilka roliga människor han hade stött på idag! "ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVVET SOM STÄLLER DIG SÅ HÄR!" en massa tutningar och säkerligen många suckningar av alla som kommer där i sin bil och vill förbi. Pappa som är cool lugn bara flinar åt dem, för ingen idé för han att förklara vardör han är så jävla dum tycker han. "DÖV VERKADE DU OCKSÅ VARA!" och sen en rivstart iväg med en arg gubbe i bilen.

Nej, ska han stå och förklara för alla att det inte går på något annat sätt så skulle han inte få av något av bilen ens. Och om det skulle gå att stå på annat vis, varför skulle han då ställa sig så jävla dumt!? En dum fråga kräver ett dumt svar inget svar....

Några tutningar senare säger pappa åt en gubbe på lagret att det är någon som vill honom något där ute, och han går på det och går ut, och när han kommer in igen så var det någon där ute som hade förklarat hur dum i huvudet han var!

De är väl alla dessa sterssiga människor som får sina utbrott, för kommer det en snäll liten tant där körandes i bilen, och inte har bråttom någonstans, slänger hon sig nog med minst sannorlikhet på tuten eller skriker åt den stackars arbetaren. Nej, mindre stress och mer förståelse TACK!

Skratta som bara den i alla fall åt detta, vad folk kan slänga ur sig åt en och samma person på en dag. Och pappa bara går där och flinar=)


Kommentarer
Postat av: Tobbe Trucker

Livet e hårt ibland ! men kom ihåg att det mesta av dina grejor som du behöver kommer med lasbil ! Tänk på det ! He he he :)

2009-02-13 @ 18:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0