Nystart träning höst09

Träningsvärk har letat sig fram i minsta lilla muskel i min kropp! Rikitgt, riktigt härligt tycker jag=) Förstår inte förrens nu hur mycket jobb och utbudet av träning har stoppat mig förrut att göra träningen till något roligare. Skönt att komma i gång med skivstången igen nu, efter sommaruppehållet.

Just nu känns det som jag vill göra så mycket, jag kan blanda lite hur jag vill på friskis, då jag har rikskort där. Men nackdelen är att jag bara får vara med i mån av plats. Spinning är bara att strycka då känns det som, men resten som box, balans och skivstång blir det nog nått pass jag kan vara med på. Fast det finns ju alltid gym där annars, så inte så tokigt i alla fall.

Sedan ska jag även fortsätta dansa i höst. Fast det var när att det inte blev så då jag fick mail imorse om att den inte skulle starta och att den andra gruppen var full, men att jag fick stå som reserv. Men nu har jag fått mig en plats i alla fall, AWESOME! Är samma dans som jag dansade i våras i Uppsala, Dancehall. Lägtar redan till den börjar! Superskoj! Höll på att bli riktigt besviken där.

Sedan finns trapporna som träning till sjunde våningen där vi bor, vältränad och snygg rumpa där:) En riktigt puljshöjare, samt trapporna upp till Ramberget som blir nya promenadslingan.


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0