Way to busy

Här har ni tjejen med nya bollar i luften! Brevbärare, tentaplugg, redovisning och träning! AND REAPEAT


Hårfräscht

Så härligt när de slitna topparna är som borttrollade.



I like you



Finaste Bina!<3 Hittade på detta fina kort på oss



Gillar detta kortet skarp! Sötaste Liza<3

Så här kan jag sitta och kolla på lite bilder innan jag ska sova... bilder är nog det bästa jag vet. Fina minnen, roliga minnen och mindre roliga minnen. Jag har nog en del bilder att bläddra mellan...

Nej, sluta fjumpa sig och sova lite med kanske...


Skymt av fjäril

Fick syn på ett vårtecken idag under föreläsning om vanor. En gul fin citronfjäril.... Ja... ni kanske kan gissa hur intressant det var om jag fick syn på en fladdrandes gul prick utanför fönstret.



En annan fin fjäril på mormors balkongblommor i somras.

Hatar redan lördag

Vilken härlig inställning va? En härlig negativ attityd inför Högskoleprovet är var det är. Tänka sig om man skulle kunna hinna med att läsa lite i boken "Attitudes and attitude change" som damp ner i brevinkastet idag, inte en dag för tidigt! Nej juste, inte har jag tid att plugga det om jag ens ska ha en chans att få något rätt under denna långa lördag som varar 8.30-16.20.

Sa ju från början att detta inte var någon bra idé. Aja, bara att nöta lite gamla HP, så får det gå som det går. Och betalat för eländet har jag ju gjort!

Happ, hur ska jag hinna med fotomässan som är i helgen? Blir väl lite söndagsnöje i stället=) Som ett avbrott i hälsopsykologiplugget kanske.


Simon says

Update your blogg... okej då!



NÖJD NU DÅ?
Inflyttningsfest nästa helg?

Tillbaka i Göteborg



Har haft en fabulous påsk!


Här har det frossat i påskmat ELLER!?!



Såhär går det visst... haha... bjuder på denna bild! Den skrämmer mig nästan... som tur är den översta bilden tagen efter denna!


RSS 2.0