Mot blåkulla



En hel del att göra innan imorgon innan det är dags för hemfärd mot Uppsala. Projektarbete, innebandy, mat och packa resväskan som jag ännu inte gjort samt damma av kvasten och borsta katten.

Blir till att packa ner två bra filmer för tåget som går 20.42, sen blir det pjamasparty hos syster i hennes nya lägenhet. Tänka sig vad hon blivit stor och flyttat hemifrån!

...

Det jag har på känn känns inte bra, jag kommer inte komma in i höst. Och jag tror inte jag vill läsa idrott istället för kost, men kanske blir så i alla fall. Aja, har 16 dagar på mig att spana in GUs andra utbud.

Nej, ut och springa av mig mitt dåliga humör. Bara det inte känns av i smalbenen. Tänkte ut och springa med Friskis, var riktigt skoj att springa i grupp som vi gjorde på friskisutbildningen.


Påskfint

Lite påskkänsla är aldrig fel. En promenad ut i "skogen" för att leta påskris i vårregnet slutade med att jag hittade lite videkissar med=) Så i med fjädrar i regnbågens (nästan) alla färger och ägg som pynt blev riktigt tjusigt.



Vår vår!



Snön är helt borta nu! Bild tagen för en vecka sedan. Josse och Tess har vart så roliga angående dessa isfläckar på vår innergård. De har kollat varje morgon hur mycket som är kvar och har haft som "mål" att isen i sandlådan ska vara borta till en viss dag.


Sego


Nej nu var det inte den bästa uppdateringen här. Skola blandat med jobb och frihet och träning. Har en hel del att trycka in i kalendern. Om någon får några timmar till övers så sätt in det på mitt konto....

Det där med sommartid är ju inte lätt att hålla koll på. Trodde min telefon hade fått fnatt och ändrat tid, eller så hade jag vart väldigt fumlig(alkohol?) och lyckats med att ändra den. Hade noll koll på att det var dags för sommartid. I vanliga fall hör man talas om det, men denna gång var jag helt oförberedd.


Plugg is over



Sådär ja! Tentan gjord i Folkhälsovetenskap, så nu behöver jag inte sitta i köket och häcka mera... för ett tag i alla fall.

Seedningsloppet 2010

Tog mig en liten paus i pluggandet sisodär på 10548,75 meter, på en medelhastighet på 11.6 km/h. Tyckte jag gjorde det bra, tog mig runt på 54.14 minuter. Seedningsloppen är det jag pratar om, vilket har gjort att jag petat upp mig i startgrupp 6-9 in inför Göteborgsvarvet. Kommer dock bli tufft med det dubbla, men det är väl det som är själva utmaningen.



Har numera sköna fina blåsor på insidorna av fötterna i fotvalven. Härligt, härligt! Än så länge har inte springskorna och mina fossingar blivit riktigt bundisar.


TENTAPLUGG!!

Åter igen fast i böckerna... eller någerlunda i alla fall.

Persiskt nyår!

JAHADU, nu har jag uppdaterat mitt CV. Merit- upplevt ett persiskt nyår där barn hoppar över eld, matfest, sång och fyverkerier åt alla håll och kanter i flera timmar så man tror det var krig ett tag där på Heden och att en raket skulle komma infarandes i huset.

Nej, missade fyverkerishowen helt, men hörde den i 3 timmar innan Tess och jag sprang ut i mjukiskläderna dit för att kolla vad som stod på! Nu lukatr jag rök i håret, så måste nog ta en dusch innnan redovisningen i morgon!



Kinesiskt nyår är annars något jag har provat på i San Fransisco, lite maffigare än persiskt.

Ljungskile

Tillbaka från Friskis&Svettis utbildning Steg 1. Vilken härlig helg må jag säga!! Dagarna har varit fullspäckade från morgon till kväll, har vart som i en lite egen bubbla i några dagar som har känts som fler än var de var.

Så lite kortfattat om hur det varit

Föreläsningar
Träning
Himmels god mat
Jogging
Fika
Lite mer mat
Kvällsfika
Skratt
Aktiviteter
Häeligt väder
Goa människor
Härliga dialekter (Karlstad)




Här har vi hurtiga ligan bestående av Elin, mig och Cilla. Här är vi ute på en morgonpromenad kl halv sju på morgonen innan frukosten, uppe med soluppgången.


Tjingeling Götet!

Och hejsansvejsan Ljungskile ! Redo för 4 heldagar i Friskis&Svettis- anda må jag lova. Väskorna packade (en väska med träningskläder för både inne och ute). Kommer bli toppen! Först 6 timmars sömn kanske...

Så pass på Göteborg, låt snön smälta och låt våren träda fram tills jag är tillbaka på Söndag!



Pluggat FS



Läst igenom hela Friskis&Svettis boken nu, redo för Utbildning steg 1 nu på torsdag! Kommer bli en härlig långhelg har jag på känn! Ska bli lite skönt att lägga Folkhälsovetenskapen på hyllan i några dagar, och ha det gott med föreläsningar, träning och mat i stället.


Bara bita ihop

Torka tårarna och komma igen! Jobbet ringde i morse, hade inte ens hunnit äta frukost, och frågade hur det egentligen gick i fredags... åt helvete var väl en bra beskrivning. Okej, jag gör mitt bästa, men när mitt bästa inte räcker upp till kanten är det svårt, riktigt svårt att erkänna det själv. Jag erkänner, jag är ingen säljare, vill inte leka cirkus, tar nedslagen personligt fastän jag riktigt biter ihop och fortsätter att le och se glad ut trots allt.

Det gör att man känner sig riktigt dålig, fastän jag är bra på så många andra saker, men det hjälper inte.

En öl



Blev visst en öl igår... och lite utgång... och lite gott sällskap...och lite capsing... och lite stökigt kök..!!

 Nej, ett MYCKET stökigt kök. Herregus så där ser ut, och jag som är uppe först av alla, pigg och glad. Mår oförskämt bra vilket känns bra, nu blir det att gå och köpa lite frukost och städa upp!!

Bad day

Hade en riktig hemsk dag på jobbet igår. Ett påklistrat leende, jo tack!

 

En bra torsdag

Solen skiner i Götet, fjärde dagen i rad nu skulle jag tippa på att det är! Vilka vårkänslor det ger! På Avenyn är all snö nästan som bortsmällt, riktigt härligt.

Igår hade jag bara en sådan där bra dag rakt igenom. Kanske för att jag inte pluggade så mycket som jag hade tänkt? Föreläsning om epidemoligi på morgonen 2 timmar, sedan blev det lite jobbsök. Opsi, letar visst sommarjobb här i trakterna... Spännande hur sommaren blir.. För egentligen är jag väl garanterad jobb hemma om jag så vill, får se hur det blir med det hela! Håller alla kort öppna, bara få tummen ur och bestämma mig lite.

I alla fall, var ett jobbrekrytering på ett lite annorlunda sätt, 2 min presentation man skulle göra på video och 2 min att ha på sig att sälja in en vara för en kund!  Sedan blev det lite arbetsintervju med en annan person. Tycker det är spännande att få gå på arbetsintervju, man lär sig på något sätt något nytt om sig själv, eller får jag väl för mig att det är så eller bara hittar på ;)

En jobbmässa till efter det besöktes, sedan blev det löpning 20 min innan cireklfys. Gick toppenbra och är verkligen roligt.

Så varför inte avsluta en sådan här bra dag med en öl och lite gratis tacobuffé med goa vänner. En toppendag rakt igenom!



31 februari 2010

Tvättat fyra maskiner med kläder den 31 februari -CHECK!

Ibland bokar jag ju lite väl tokigt, men som tur hade jag visst en granne som glömde bort att det var 3 mars och aldrig dök upp i tvättstugan för att slänga ut mina kläder.


Lila blomma





Det är nått speciellt med lila, något fint! En utmärkt färg på våra nya blommor som pryder fint i köket!


Quinoasallad!

Gjorde en supergod middag till mig själv ikväll! Köpte quinoa igår när jag var och handlade, som man kan använda istället för ris och couscous. Riktigt gott!





Babyspenatblad
Crabsticks
Tomat
Paprika
Röd lök
Quinoa
Vinäger
Vitlöksås








Körsbärsläppar

Now I got it....




Riktigt hett!! Hetast på Lilla London kanske?

RSS 2.0