Timbuktu på scenen

Grym inledning på denna vecka. I måndags korka vi upp, rödtjut blev det. Sen in till Katalin där Jason och andra goa skåningar intog plats på scenen och musiken flöda! Riktigt riktigt bra var dom!

Blomkålhistorien

Ja det var en gång en saga som inte sluta lyckligt... Filmys på högsta nivå med tjejvännerna, hade tänk vara lite nyttiga med grönsaker och dip! Detta är allt för ofta underskattat! Gurka och morötter blev det, men blomkål blev det inte. Det hanns inte mer än brytas av en blombukett, innan ett spindelskrik fyllde rummet och blomkålen kastades i panik i diskhon. En sån där naturlig grej som är äcklig. Usch! Sedan klättra den där spindel upp ovanpå blomkålen i diskhon och såg ut som en herre på täppan! 1-0 till spindeln!

Får det vara en CocaCola?

Juldagen blev det fika hemma hos gammelmormor!! Kurt har allt för coola saker nere i källaren, såsom denna läckra colamaskin!

God Jul

Göd Jul är åter här... Kalle har fjumpat sig i TV rutan, maten är uppäten- fastän det är så mycket rester kvar, knäck och kolan har fått sig sin omgång och man är nu tillräckligt göd!
Nu är det bara tomten man väntar på...

Gårdagens träning

Kände av något liknande träningsvärk i axlarna i morse... underligt tänkte jag först, innan jag kom på att det kan bero på den resväska jag släpa hem igår, vägde ju mer än jag gör!

Ja, ärligt talat har jag U i att packa! Jag hoppas det inte är något jag saknar nu, när jag ska vara här uppe i tre veckor!
Det första jag gjorde nu på morgonen var att gå till ICA, hälsa på alla och erbjöd mig att jobba om det skulle bli någon sjukling! 3 hela veckor hemma, jag är ju redan nästa rastlös!
Reste i första klass vagnen igår på vägen hem med=) Var strul med min ordinarie vagn, men jag klagade inte!

Sisters forever

Sisters are like stars, they make things brighter


Björnligans lya



En liten tjuvtitt på hur vi har det. Trivs grymt bra med dessa pärlor=) Går över förväntan att sova på en bäddmadrass i varagsrummet, det ända som är att man ibland hör hur livat det är från avenyn torsdag-lördag.

Vi har ju värdens snyggaste studentbort förresten, bestående av 8 banankartonger=D

Har haft en trevlig sista advent i Göteborg, men nu vill jag hem och mysa!!!

Ser man på...

Trots min onda handled stoppade den inte mig i torsdags! JAG SKA BLI SKIVSTÅNGSINSTRUKTÖR! Har nog inte riktigt förstått det ännu... Tankarna har även gått på att jag kanske inte skulle bli det så jag verkade svajig, som min bedömmare tyckte vid första utlåtandet.

Så nu blir det utbildning i vår vid två tillfällen, detta kommer bli grymt!


Pusstation

Göteborg är som mest julmysigast nu!! Pusstationer, ett upplyst och färgsprakande Aveny..... ja, ljusslingor och pynt överallt! Vi har även pyntat lägenheten sjukt mysigt inför morgondagen! Julfestligheter med stort J=)


ajooj

stuken handled är då det jag inte behöver tills i morgon....

Drömmer mig bort innan drömmarna tar vid



Saknar sommaren.... Härliga, ljuva somriga sommaren!

Roligt att höra att det kommit en del snö hemma, här i götet är det mest blött och kallt! Nej, ska bli riktigt skönt att komma hem och ladda batterierna, leka med hundarna som jag saknar och lillsis med så klart! Ska bli härligt och komma hem och se hur mamma har skapat ett fint hem smyckat i stämningsfullt julpynt! Bara längtar att få äta frukost i vårat nya uterum, och se på den vita snön som lyser upp morgonen, och inte alls så mörkt och trist som det nu är.

Nej kanske är snö och vinter jag saknar.... Båda årstiderna är i alla fall grymt mysiga på sina sätt. Få se om det är barfota brunbrända fötter som springer i det gröna gräset jag drömmer i natt om eller snöflingor som dinglar sin bana ner mot marken...

Pepparkakbak

Tredje adventmys med pepparkaksbak! Visste inte att jag bodde ihop med en som hade riktiga pepparkaksskills. Jäklar, Therese kan det där med peppisbak, och vilka roliga mått vi hade- får, katt, dalahäst, elefant, älg, kanin... ja och de vanliga såklart=)


Bilder - Jul på Liseberg



Jul på Liseberg är bland julmysigaste jag vet! Har varit där flera helger i rad nu, sjungit allsång med Lotta och idag åkte vi även skridskor där med=)

Vilken vecka

Sitter inte still för en minut. Jo, där ljög jag! Under projektaretet händer det att jag gör det, men knappt annars.

Hur är det nu att flyttat in på nya stället då? Knappt så jag har hunnit känna efter, då jag mestadels springer ut och in från lägenheten.

I måndags fixa och trixa jag och Therese med lägenheten.

Tisdag var jag på spinningpass och sedan på bio, New moon=) Tyckte den var bra!

Onsdag blev det igångspark av innebandyturneringen Lusseblixten. Kvällen avslutades med att trion gjorde ett besök på IKEA in på småminuterna innan stängning, och när vi kom hem blev det Sunes Jul och Bonde söker fru-mys!

Torsdag blev det skivstångnötning inför min andra chans som jag hoppas äger rum nästa vecka, kvällen
avslutades med en julkonsert på 3 timmar, med härlig musik och mestadels operasång.

Fredagen fortsatte innebandyturneringen, slutade på andra plats med MHM Ravens. Och med lite om och med fick vi oss en idolkväll trots allt! Oddsen var inte bra där ett tag då vi inte har tv på nya stället och alla andra verkade göra allt utom idol!

Ja och alla dagar har vi med gjort skolarbete med föreläsningar och projektarbete!! Vilken fullmatad vecka så att säga!!


Annars tycker jag det är helt toppen att bo med dessa härliga smålänningar! Att vi klickar så bra är verkligen superkul! Har skrattat mig till sömns om kvällarna.

Nej dags att sova och se vad helgen väntar! men nu vet ni varför jag inte har skrivit så mycket här...




Sa jag att vi var sletna efter denna veckodagsveckan?!  Här är våran nya soffa och mina nya roomies! Jag bara älskar våran tapet i vardagsrummet! Är så läcker i ljussken!


Slänggunga!



Den gungan blev ett av samtalsämnena på lunchen i skolan. Gröna lund har läskigare som går ut över vattnet!

Var på liseberg i Söndags igen. Mysmysmys. Allsång med Lotta var det denna andra advent. Bland annat var Fredrik Kempe där och sjöng. Bra avslut på en flyttdag.




Flytt i flera lass!



Lite dålig uppdatering! Men har ju haft flyttlådor upp till halsen... Men nu börjar vi komma i ordning! Så myysigt. Dock har jag lite saker kvar borta bland virvelvindarna och städ kvar att göra. IKEA besök måste nog också göras i veckan=)


Westlife var inte igår precis...

Nääää, men igår på Nordstan! Tänka sig... Kul att se efter alla dessa år.



Kolla in flörten! Haha... Han fjärde ville dock inte hamna med på bild om det är någon som tycker att någon saknas... men äsch! Han är ju inte lika snygg, eller nått!


Rosa isprinsessa på Liseberg

Så, nu kommer det upp lite bilder. Har även några bilder på de gröna isprinsessorna som kommer upp senare:)
Just nu är det väldigt mycket flytt, bor i nya lägenheten på söndag! Sweeeeet!


Strålande julgran



Jul, jul strålande jugran.... Håller på att fixa bilderna från Jul på Liseberg. Kommer upp ett bildkollage snart=)


God morgon herr Frost!



Härliga Decemberväder! Har haft strålande väder här i Götet och ispölar lite här och var... Dags att säga hej då till hösten!

Adventljusstake



Håller på att äta upp min tjusiga advetnjusstake!! Tråkigt med det gamla vanliga tänkte jag...

RSS 2.0