Kurt, är det du!?

Thihi... Kurts kusin skuttade runt på Skansen och hade samma släktdrag med charm. Söt va?



(Internskämt från Yosemite National Park California)

What´s the Colour of Love

Lili & Susie är ju riktigt bra! Första jag nynna på direkt på morgonen var på Oh mama can´t you tell, kvart i 6 på morgonen sådär.
Varför blir det alltid så efter jag har sett artister live? Samma sak med Lifehouse och Robyn, de kan inte bli så mycket bättre efter att man sett dem live.

Ge mig en kompass

Sitter nu på tåget hem från Göteborg nu. Allt har gått bra, förutom att jag ibland skulle behövt en kompass. Spelar ju ingen roll om man har en karta om man inte ens vet hur man håller den rätt=)

Och på lägenhetsfronten då? Jo men visst gick det bra där med=D Så som det verkar nu blir jag inneboende hos en 20 årig tjej som pluggar till lärare, i en nyrenoverad 3a på Hisingen,10 minuter från centrum med spårvagn.

Sov sedan hos en lumparkompis till Jocke som jag träffade sist vi var ner för ett år sedan på semester. Riktigt snällt då tågen gick så dumt.  Men nu är jag på väg hem. SKÖNT!


Tractorrace Stavby

Måste ju visa några bilder som jag tog i Söndags! Jag gjorde premiär för första traktorrace att se, med kameran i högsta hugg så klart. Så här roligt har vi det på landet:(:



Tycker även ni ska gå in och kolla på Richards bilder med därifrån.  Fick bra hjälp och tips från en som kan det där:)

Mot Göteborg

Lägenhetssökande på högsta nivå, ingen semester här inte. Nej kommer väl inte kunna slapna av  på riktigt förrens på fredag, 7.10 när planet går mot Golden Sands.

Sov över hos Madeleino i natt, och satt och buda på tradera.se för att få lite billigare biljett ner tänkte jag. Haha, men gick inge vidare, men var bra spännande i slut minuterna. Aja, tänkte jag, får väl bli 500 spänn för enkel helt enkelt. Men slutade på 231 kronor, sista minuten student=) Något som man glömmer bort att det finns. Åker ju inte tåg så där överdrivet mycket heller så.



Bilder tagna i Göteborg förra året

Fast nu blev det inte X2000, och inget eluttag för datorn. Så där var min bild-fixar-dag förstörd.

Ska träffa 4 tjejer där nere, och man kan ju hoppas något av det går vägen.

Allsång på Skansen



Trevlig dag på Skansen med hjärtat! Trots att det regna lite ibland, och blåste. Kevin och Lili&Susie var där och vi stanna endast på genrepet, då blåsten gjorde oss kalla!

Men Lili och Susie hade svårt att slå Alundas egna ICA-L&S. Haha, svårt att släppa den synen från personalfesten... SHOW ME HEAVEN!


...

Första dagen på semester och jag har vart på jakt efter lägenheter och blåbär. Jag får en stor klump som sätter sig runt bröstet. Tycker detta är lite jobbigt. Framtid, studier, bostad. Som det ser ut nu ska jag till Göteborg på onsdag och träffa en tjej och förhoppningsvis en familj med. Inneboende är nog ända sättet att hitta boende verkar det som. Får se hur det hela går.

Ska till skansen imorgon=)


S E M E S T E R

   

Lyxbär



Hur gott som helst att ha i yogurt till frukosten=) Något som man kanske ska unna sig nu på semestern!?

Utflykt till Djurstens fyr


 




























































Torsdagsmys med Christine och Joakim! Tog bilen över mot Gräsö för att besöka Djurstens fyr och  Kafé som en gymnasieklasskompis driver. Vädret var på topp, vinden fläkta varmt och det var bra mysigt, så där riktigt sommar. Fikade där på Kafét- kokosboll med Havtornsdryck. Var upp i fyren med och kikade ut över havet och spanade in fastland på andra sidan. På vägen hem stannade vi på loppis i en gammal pepparkasfabrik som ligger längst vägen. Hittade inget skräp.


 



Sommarens första blåbärspaj

Visst är det härligt när man ser dessa små blå pluttar i skogen, så det bara kliar i fingertopparna för att få plocka och kunna göra en blåbärpajspremiär. För det får man ofra några myggbett, men så värt det är=) 
Mumsfillibabba!¨

I morgon avslöjar jag vad för mysig utflykt jag gjorde idag=)... tihih.. gillar att dra på hemligheter... Först blir det jobb!

Cooling till ödla

En sväng för att skjussa hem Malin efter landbadsbesöket, blev till lite fotografering. Fotograferade hennes pållar ute i hagen=) Och hennes absolut coolaste husdjur, en ödla. Jag blev helt faccinerad, en sådan trodde jag aldrig man skulle kunna ha som husdjur, men gillade den grymt. Hon tog mig med storm=) En sådan kanske man skulle skaffa sig! Bra mycket bättre än akvariefiskar i alla fall.  Och vilken modell hon var! Helt imponerad;) Annars är djur lite svåra att fotografera...




I brist på annat

Ja tänka sig, efter bra många år blev det återigen en svång till Alunda landbad. Haha... Bara för att få träffa Stjärnan.

Lägger upp ruskigt coola bilder senare, måste ut med hundarna först. Bor i Alunda nu veckan ut då mamma och pappa åkt till Italien. Hus och hundvakt är då min roll=)

Nej, ut på promenad var det, hej och hå...

Nytt program

Installera ett redigeringsprogram på min nya dator, som jag fick tillsammans med kameran, och det fanns en hel del finneser där=) Så det har jag suttit och lekt med ikväll...



Magont!

Inte roligt det, avkänningar i magen var 10 min. Har varit så hela dagen. Det underliga är att jag känner mig hungrig efter att ha ätit.

Trots detta, trottsa jag och fick ett ryck med att städa och dona i lägenheten. Nu är även väskan från helgen helt uppackad!

Igår blev det hemgång till rundvägen efter jag hade slutat, norgebor som  var på besök. Grillning och bada tunna, så såg min måndagskväll ut. Med närmare eftertanke har jag ju inte sätt dessa jäntor på 4 år. Vadå växa om?! Haha...


Daisy och Tiffany 2005=) Dansar loss i Turkiet!

Barnvakt var man ju förr i tiden, kvällspromenad med Hanna och Tiffany. Daisy bakom kameran skulle jag gissa på.

Tillbaka igen



Fab helg i Dalarna! Tillbaka till jobbet imorgon igen, sista veckan innan 2 veckors semester. Sätter mig imorgon med att fixa och trixa bilder som tagits från helgen.

Helg hos Anna




Tänka sig, äntligen ska jag få se hur det är hemma hos Anna Banana! Ludvika är placet. Så där i trakterna kommer jag röra mig i helgen=) Jag, Oskar och Bina tar bil upp till Falun-Miniroadtrip! Ska bli skönt att komma hemifrån en helg=) Saknar min Anna. Så helgen blir det massor av Old-time-San Fransisco-mys i Ludvika.

Tänka sig att det var 2 år sedan om en vecka som vi träffades för första gången, på arlanda på väg mot The Big Apple.



Let's dra till Dalarna!

Med facit i handen

9 juli, svarsbeskedet skulle eventuellt dyka upp. Efter två inloggningar på studera.nu så hade statusen ändrats, och det stod där Urvalsbesked 1. Spännande tänkte jag! För i nästa högerklickning skulle jag ju få veta hur jag låg till. Vågade knappt trycka, för ville jag veta nu efter all väntan?

Oj, vad besviken jag blev.... Kom in på 4 handsvalet. Mitt första handsval visste jag bara var att strunta i, dietist, men skulle ju bara ha med den för att. Reserv 293 YEY! Mitt andrahandsval trodde jag att jag hade goda chanser till, med tanke på att jag pluggat upp 2 betyg på senaste året, men ne-ej då, reserv 81 på Hälsopromotion inr Kost. Nej, rätt så kört där att ens komma in på urval 2 gissar jag på.

Reser 19 på Kostvetare, inte alls så tokig reservplats. Men vet inte om det är rätt program i alla fall för min del.

Antagen blev jag alla fall till kursen hälsopromotion.

Just nu vet jag inte vad jag vill göra. Men har lite tid att fundera över saken.

Åt helvete med reservplatser!

För vi har jordgubbar på ballkongen



Men tyvärr är det några andra som har fått syn på dem och pickar och äter dem. Jävla fåglar!


Ny dator

Lediga dagen, och den spenderades loss på shopping av en bärbar dator=) Jippie!

Till denna skönhet har jag även köpt en datorväska som jag varvar som en kameraväska med=) Fast min är ljusrosa istället.

Fruktis&Friskis

Ojoj, nu har det varit jobb för hela slanten. Och ska jag vara ärlig så tycker jag om att vara fruktis varannan dag. Vet inte varför det känns så, men andra dagen är det så tugnt, jobbigt att vara ansvarig för allt Frukt &Grönt handlar om, och jag som har svårt att be om hjälp när jag känner att tiden är knaper.  Igår var det tungt, och idag gick det som på räls. Imorgon är jag ledig! Jippie!

Inte nog med att jobbade 7-18 igår, så var det tugnt Friskis&Svettis-pass kl 19. Så bara att slänga i sig en macka och bege sig upp till sporthallen för att plocka fram högtalare med mera. Jäklar vad det sög i gräset! Benen blev tyngre än vanligt. Men riktigt skönt.


Stor&Liten

Stor

Verklig storlek

Det är sommar

Det är Hummel! Hade riktigt riktigt trevligt igår. Med tanke på allt jobb i helgen så tänkte jag ta det lungt, 10 bussen hem och i säng tidigt. Men när det dyker upp mer och mer känt folk lockar det mycket mer. Det är bra härligt med sommar!

Sofie fyllde ju år i går, så det fira vi med hamburgare och klippor=)


Grattis tjejen! Hurra Hurra Hurra!



Sofie

Stina, Sofie


Martina


It´s me, I belive


Sabina



Malin


Stina



Var ju inte planerat med hummel, så bökigt med stora feta kamerväskan (ny med för den delen). Men rycker det i bena får väskan hänga och flänga.


Det är bara sommar en gång om året tråkigt nog, men om vi inte hade det så skulle ingen sommar finnas att längta så mycket till. Kroppen min spritter av sommarkänslor. =) Finns det något bättre än sommar?

Sommarfavoriter



Öregrund 2009. Sommar. Sol. Bad. Vatten. Vackert. Mysigt. Härligt.

En FISK!




Ser ni en fisk på alla bilder? Kolla igen!

Först trodde jag fisken var röd och blå, men med närmre eftertanke var den nog inte röd. MUMMA!

Två snokar(?) som simmade i viken när jag gjorde min bad debut för sommaren. Ryser jag bara ser dessa kryp... buhu...

Terrorister

Ja det är vad de är. Sommarens plåga. Ofrivillig blodgivare är vad jag blev.
 
Nej, men seriöst, trodde inte att det var så farligt när min syster sa att hon inte ens kunde ligga ute och sola mitt på dagen för dessa jävla mygg. Fick krupp när jag gick utomhus i Alunda. Nej, tack vet jag Gimo, även om man vaknar upp med svettpärlor i pannan då man badar i ett 30 gradigt varmt sovrum när man vaknar på morgonen. Men så mycket bättre om man jämför.

En axel blev ju söderbitem på en 10 min, och klia som bara den.


Norrskedika-Lagunda

Tisdagskväll, och kameran har tagit fotbollen till en ny nivå! Är hur kul som helst att fånga roliga ställningar på bild. Ibland kan man ju undra vad det är de håller på med egentligen:P   Enjoy!



Ps. Matchen slutade 1-1 för er som undrade. Trots allt var det fotboll de spelade=)

Underbar x2

I <3 SOL

RSS 2.0