Dammråttornas utflytt!

Här har det städats i nya lägenheten!! Ja vi vet, den ska väl vara nystädad när man får den, men vi vågar inte riktigt lita på karlar och städa, så lika bra att ta tag med det i egna händer. Man vet ju att det blir ordenligt och rent då!



Så en liten tjuvtitt ppå hur det ser ut! Vi har DISKMASKIN i köket! Underbart! Sovrummet är det Therese damsuger av, också mitt så blivande "rum". Har sorterat en del grejer som har lämnats kvar, vad vi vill ha och inte. Så nu är det tipptopp i varje vrå!!! Kommer bli så fint där sen!

Längtar! Nästa helg så!!!

Dennis 20

Födelsedagsfirande av en klasskompis nu i helgen! Jag, Josse och Therese baka tårta åt honom och fira honom med lite fest innan det blev utgång.



De två sista bilderna påvisar att blixten slutade att fungera på min kamera. Vet inte vad som hände där. Har kvittot ligger i andra lägenheten så får se om jag hittar på det och se om kameran går att fixa till. Byter tillbaka från blixt till ickeblixt på självinställningarna fasten jag ändrar...

Student 2007 vs. 2009



Nu har mamma fått sig två stiliga studenttjejer på hallväggen där hemma, förstorat dessa två=)
Min smarta systers kommentar: "Här är ju du och jag lika gamla!" Hon är ju för söt!

Torsdag!

Projektarbetet är inlämnat och klart! Jisses vad skönt! Fast än är det inte över... redovisning på måndag.

Det underliga är att jag nu har fått huvudvärk, så som det hände efter att de båda hemtentorna blev inlämnade. Har aldrig hänt förut att jag får huvudvärk efter att uppgifter är gjorda och inlämnade. Aja, ett glas vitt på det för att fira och lite gratismat på parken så når jag nog min toppform igen!

Julbak

Avslutade denna fullspäckade dag med julmusik och julbak! Lussekattbak med Christina och Ellinor, riktigt trevligt!
Nu längtar jag till första advent! Adventljusstaken har stått uppe i mitt fönster en vecka nu, vackert! Men snart ska den flytta till ett nytt fönster!



MUMMA!!

Städ och fix...

 

I söndags städa jag datorn. Så skönt, något jag tänk på länge! Bilder på storkameran, lillkameran, datorn och usb hamnade på externa hårddisken! Hej och hå! Det var inte lite bilder jag pratar om. Tog ett par timmar att göra, tur att det var sånt gråmulet väder som det var.

Blev himlans många bilder när min syster var här:) Tentafesten vi var på slutade kortsiffran på 363 bilder från bara denna kväll. Ibland vet jag inte hur jag lyckas, är dubbelt så mycket än vad det brukar vara från fest.

Kommer snart lite bilder från STADEN som jag inte fotat så mkt tidigare. Guidad tur med syster, där vi gick runt i staden och storasyster pekade på lite olika fontäner jag provat badat i;)

Fredagens jobb

Förra veckan jobb! Var xtra ansträngade då jag hade ögonen på mig. Har vart allmänt mycket klag på demonströrer hos Caliptus på senaste, så var tvungen att göra mitt yttersta. Så de ska börja sålla bort "dåligt" folk så att säga. Sa upp mig från veckans jobb på grund av det, då det är mkt i skolan nu med projekt som ska slipas på. Så fredag- inget jobb! så skönt!

 

Var länge sen jag var så slut efter denna dag .Då är det bara skönt att störta i soffan hemma hos Josse och njuta av idolmys!!

En andra chans!

Var på intervju igår på Friskis. Hon ville se mig igen under ett skivstångspass, då allt inte var klockrent. Hoppas det går bättre denna gång. Så det blir innan jul någon gång! Hoppas hoppas!!

Livet som student!



Livet som student byter skepnad var och varannan helg. Klart man må ha lite kul med och inte bara gräva ner sig i studierna.


Kändisspan!

Tänka sig vem som klev på samma spårvagn som vi var på igår 18.25!


Skridskor!!





FYNDFYNDFYND!!!

Vilket kap jag gjorde igår! Var på loppis på vid Masthugget och hittade först ett par vita skridskor med ROSA snörning och skydd!! 50 spänn och dem var mina! Strl 37 och ja, jag kommer nog frysa fötterna i dessa, men för 50 rikstaler är det värt att frysa! De är ju snygga och knappt slitna!

Sen när jag skulle gå där i från blev det en snabbis in på Röda Korset på andra sidan gatan! Hoppsan, där hittade jag på ett par till skridskor "killskridskor", strl 38 och man skulle få plats med raggsocker i dem!!! Vad skönt! Så varför inte? 80 kr för dessa!!

Så det slutade med två par skrivskor för 130 kronor! Inte illa!! Snart bor jag ju granne med Heden där de spolade is för några veckor sedan!

Minime and me!

Hade en kul helg med lilla skorpan!


Pecan Banana Bread

Det luktar banan i hela lägenheten. Har försökt mig på mitt andra recept i Leilas bakbok! Bananbröd väcker minnen från USA. Det är egentligen inte ett bröd, utan mer som sockerkaka:) 



Tvätt ligger det överallt i mitt rum, nytvättat! Matlådor står ute på balkongen. Adventljusstaken står i fönstret, julstjärna på nattduksbordet. Nybakat bananbröd blev nyss uttagen ur ugnen. Innebandy har jag spelar idag med och projektarbetet går framåt.

Hoppas Pecan bananbrödet smakar gott i morgon- a piece of cake?

Nej nu ska jag somna, kommer upp med bilder i morgon=)


Jul på Liseberg!




Hej mitt vinterland.... Vad jag har fått julkänsla idag:) Imorgon åker advetnljusstaken upp i mitt fönster, för där ska den ju inte stå så länge, då bananlåderna snart ska fram och här ska det packas, och av mot avenyn blir det=D

Har tagit massor av bilder i helgen, så nu har jag lite att bjuda på framöver.

Fredag den 13.e mys


Onsdag, torsdag, fredag!

Hade en förgrymmad bra onsdag! Lägenhetvisning gånger 3, hade superduperkul på innebandy- gjorde två mål, och jag är ingen målgörare annars, så detta var ju toppen! Blev även kallad till intervju för friskis och svettisinstruktör! Tre guldkorn som förgyllde min dag!

Desto sämre torsdagsmorgon hade jag. Huvudvärken kändes så fort jag vaknade, hällde yoghurt i tekoppen i stället för skålen och sen var det förseningar i västtrafik så det kom ju aldrig nån spårvagn när jag skulle till skolan. Har vart riktigt struligt i spårvagnstrafiken i flera dagar nu, tråk! Man förhoppningsvis slipper jag det snart=D

Fredag- Jag vaknar upp och ser att solen har letat sig fram och håller på att gå upp!! Detta kommer nog bli en bra dag!


Min syster kommer vid två tiden! Har en helspäckad helg framför oss, lika bra att avslöja lite som står på kalendern:)

Ikväll idolmys med vin, kex och ost med klassisarna!
Lördag- guidning Göteborg och sen tentafest!


Söndag- bakisdag med Twilightmys! Jul på Liseberg på kvällen!!

Ha en trevlig helg!
Det tänker då vi ha!

Känns som julafton...

Att man själv inte behöver leta och anstränga sig... allt bara strömmar in, mail efter mail och alla verkar mer eller mindre bra!

Kontaktannons pratar vi om!! haha... Therese fick en strippa som ringde henne och bjöd på det ena och det tredje, så som hon uttryckte det!

Ska på visning i morgon nära Avenyn. Guldläget ju! Det börjar bra...



Nej tänka sig om vi kunde hitat ett gryt tillsammans!

A cup of tea



Grönt Organaniskt Chaitee varje morgon, med ett ordspråk på.... Får en att tänka till=) Fick smaka på det när jag var hos Anna i Ludvika, nu sitter jag med det själv och begrundar dessa vackra ord varje morgon.

Love what is coming ahead by loving what has come before...

Uttagning

Pust, suck och stön.... Hemtentorna tar musten ur mig. Hinner inte med att berätta vad som händer för övrigt här nere i götet. 

Men ett tappert försök vad som hände i helgen som är värt att berätta om. Skivstångsuttagning var det ja... Vi var totalt 7 st som var med, började med en prestation om oss själva där vi skulle rita ett djur vi likna, en förebild och ett mål/vision. Mina gamla klasskompisar borde vara stolta om jag berättar att jag jämförde mig själv med en ... RÄV! thihi... Men varför tar vi inte nu... Hemligt!

Ojoj, nervös var jag i alla fall, låste mig på uppvärmningen, men slppte sen då jag var först ut att hålla mitt minipass. Tror att det gick bra, kändes bra. Men var riktigt nervös igen innan jag fick feedbacken tillbaka. Väntade mig mera "det här bör du tänka på..." Istället var det mera "du såg ut att ha kul", och det är väl klart när skivstång ÄR kul. Så jag hoppas de verkligen hör av sig i veckan om en intervju.


Jobbfredag

Igår när jag kom till jobbet upptäckte jag att det var någonting som saknades. Vart tog min matlåda vägen? Kunde komma på tre alternativ var den kunde befinna sig 1) kvar i hallen 2) I soprummet med de andra soperna jag slängde på morgonen innan jag gick 3) kvar på bussen jag åkte.  Vart jag nu hade glömt den spelade ju ingen roll egentligen då jag inte hade någon mat med mig att äta. Blev lite pringles till lunch för min del. Haha...

Pringles nyhet Xtreme är väldigt god kom jag fram till igår, och inte bara jag, utan flera kunder med då jag sålde slut på dem=) Inte illa.


SVARet på mysteriet av den försvunna matlådan - jag hade slängt den i soperna med andra soppåsen jag kastade i soprummet!! Klant


Va?? Vad sa du?



Dålig hörsel... kanske prova denna öronrensing då...=) haha...

California Girl goes Uppsala!?

Min enda riktiga amerikanska vän funderar på att börja plugga i Uppsala. Helt sjukt!!!! Fast hon har även Storbritanien och SydAfrika som alternativ. Jag ska i alla fall till SydAfrika någon dag och plugga!! En sak som är säker, eller i alla fall utlandsstudier.

Såg en film på tåget ner mot götet, som inspela sig just i San Fransico och Berkeley. Vad jag saknar! Mycket påminnelse just nu...


Hemresan jag aldrig glömmer...

Nej lika bra att radera det föregående inlägg om pluggishelg innan jag får ångest. Var ju mest för att vilseleda några av mina tappra läsare. Å dålig uppdatering nu på några dagar, men har man kommit hem oanmäld har man lite att stå i.

Sjukt roligt att överraska bästa bina!! Ni skulle hört och och sett kramkalaset på hennes röda "matta". Förvånad och överraskad, mhjooo det kan man väl säga=) Jag då fortfarande skakis och bakis... hahah... vilken lördagsmorgon jag hade!!! Men det får jag ta en annan gång....
Nej ingen visste att jag skulle komma hem, och lyckats överraska alla=) Superskoj må jag säga! Dock är min säng ockuperad med utemöbler, så får dela säng med syster. oanmäld var det ja...
Halloween har vart toppen både i Götet och på hemmaplan- allt annat utom plugg och träning=) Men tar igen det!

RSS 2.0